TAKAISIN

NYT TYTTÖJEN IKIOMA JA ILMAINEN
LUISTELU-JÄÄKIEKKOTAPAHTUMA!

ILMAISET Tytöt jäälle– tapahtumat!

Tapahtumat on tarkoitettu tytöille, jotka osaavat jo hiukan luistella ja haluavat oppia lisää ja/tai tytöille, jotka ovat kiinnostuneet jääkiekosta, mutta eivät ole vielä päässeet kokeilemaan pelaamista.

Sinä 8 - 15 -vuotias tyttö, tule rohkeasti mukaan! Saat uusia kokemuksia ja mahdollisesti uuden, kivan harrastuksen. Voit osallistua joko kaikkiin kolmeen tapahtumaan tai sinulle parhaiten sopivaan yksittäiseen tapahtumaan. Ja mikä parasta, halutessasi voit jatkaa harrastusta suoraan IHK:n C- tai D-tyttöjoukkueessa kivojen pelikavereiden kanssa.

Jokaisella kerralla harjoitellaan luistelua ja mailan sekä kiekon peruskäsittelyä. Vetäjinä toimivat IHK:n C- ja D-tyttöjoukkueiden valmentajat sekä pelaajia kyseisistä joukkueista.

Tapahtumat järjestetään Malmin Longinojan jäähallissa, Helsingissä (halli sijaitsee Kehä 1 :sen varressa, Talttatiellä). Hallissa on kolmen kentän lisäksi lämmin ja tilava kahvio sekä iso parkkipaikka, eli puitteet tapahtumalle ovat hyvät sekä jäällä että jään ulkopuolella.

Harjoituskerrat ovat kolmena peräkkäisenä lauantaina: 30.9. ja 7.10. ja 14.10. kello 13.30 - 14.30 (tule paikalle ½ tuntia ennen alkamisaikaa).

Varusteiksi tarvitset vähintään luistimet ja kypärän. Jos vain mahdollista, ota myös kaulasuoja, hanskat, polvisuojat ja maila mukaan (jotain lainavarusteita löytyy hallilta, ilmoita jos tarvitset niitä).

Ilmoittaudu ensimmäiselle kerralle pe 29.9.06. mennessä.
Kysymykset ja ilmoittautumiset numeroon: 040 – 748 7734 / Virpi Lintula
tai sähköpostiosoitteeseen koti.lintula@luukku.com


 

TAKAISIN