Tervehdys!
 
Toimin 30. huhtikuuta 2008 viimeistä päivää IHK:n valmennuspäällikkönä.

Moni teistä jo tietääkin, että seuraava työnantajani on Suomen Jääkiekkoliitto, jossa tulen olemaan Eteläisen alueen aluekouluttaja.

Menneet kolme kautta IHK:ssa ovat olleet toki työntäyteisiä, mutta myös uusien asioiden oppimista sekä toivottavasti myös niin päin, että olen tuonut seuraan jotain hyvääkin.

Ensimmäisen kauden päätteeksi Jääkiekkoliiton suorittamassa ns seura-auditoinnissa, jossa mitataan seuran " tilaa" monellakin mittarilla,  totesimme olevamme tyydyttävässä tilassa ja visioimme tärkeämpiä asioita mukaansaamiseksi nopeallakin aikavälillä toimintaamme jo seuraavaan auditointiin mennessä. Viimeisin auditointi oli hiljattain ja siinä tärkeimmät kehityskohteemme kuten strategia, urheilutoiminta sekä pelaajakartoitus olivat jo sillä tasolla kuin niiden tulee ollakin.
Pelaajakartoitus sekä urheilutoiminta olivat itseasiassa EHC:n auditoinnin yhteydessä, josta saamme kuitenkin laatupisteitä yhtenä kasvattajaseuroista.

Jatkossa näen IHK:n osalta, että nämä asiat ovat mukana päivittäistyöskentelyssä jokaisen ikäluokan kohdalla.
EHC:n mukaantulo on mielestäni tuonut sitä kaivattua elementtiä kilpatasolle, joka mahdollistaa pelaamisen jatkossakin omissa tutuissa ympyröissä.

Toivotan kaikille IHK:n organisaation toimijoille hyviä hetkiä hienon lajin parissa ja haluan kiittää teitä kaikkia muistamisistani. Sydämeni sykkii jatkossakin Itä-Helsingin Kiekolle ja varmasti törmäilemme jos ei muualla, niin vaikka Malmin jäähallilla  
 
t.Jyrä