Itä-Helsingin Kiekko (IHK) ry. on perustettu 1974. IHK on jääkiekkoilun erikoisseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota pääkaupunkiseudulla asuville ja jääkiekkoilusta kiinnostuneille mahdollisuus harrastaa kunto- ja kilpakiekkoa. Mukana toiminnassa on eri ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia.

Kaudella 07-08 seurassa pelaa 11 poikien ikäkausi ryhmää joista muodostuu noin 20 joukkuetta, kaksi tyttöjen joukkuetta, kolme naisten joukkuetta ja kolme miesten joukkuetta. Lisäksi vuodenvaihteessa 07/08 perustetaan IHKn nuorin ikäryhmä eli -01 joukkue. Kiekkokoulusta tulevaan joukkueeseen otetaan mukaan kaikki jääkiekosta innostuneet uudet harrastajat.

Seuran toimintaa kehitetään edelleen, tavoitteena tarjota kaikille halukkaille entistä paremmat mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoilua Itä-Helsingissä.

Mikäli olet kiinnostunut IHK:n toiminnasta niin pelaajana, valmentajana, huoltajana tai jollakin muulla osa-alueella, ota rohkeasti yhteyttä. Kaikille halukkaille ja asiasta kiinnostuneille uskomme pystyvämme tarjoamaan kiinnostavan harrastuksen jääkiekkoilun parissa.

 

in english