Itä-Helsingin Kiekon ympäristöarvot

Kestävän kehityksen periaatteita noudatetaan kaikessa seura -ja joukkuetoiminnassa. Joukkueen pelaajat ja johtoryhmät osallistuvat omalla panoksellaan näiden periaatteiden toteuttamiseen. Toimimalla itse esimerkillisesti ympäristöasioissa autamme myös muita tajuamaan asian tärkeyden.
Luonnolla on kestokykynsä ja tätä menoa ihminen ylittää kestokyvyn joka päivä. Seuran ja sen jäsenten on omalta osaltaan pyrittävä muuttamaan toimintojaan luontoystävällisempään suuntaan. Kestävässä tuotannossa ja kulutuksessa luonnonvaroja ja ympäristöä kuormitetaan nykyistä vähemmän.
Toimimalla järkevästi tässä tärkeässä asiassa voimme jokainen vaikuttaa ympäristöasioihin. Pienistä teoista koostuu vuosien aikana merkittävä kokonaisuus. Meillä jokaisella seuran jäsenellä on vastuu ympäristöstä ja tulevaisuudesta.
Seuran myönteinen asenne ympäristöasioihin ilmenee tekoina kuten esimerkiksi siinä, että pelaajille opetetaan ja kerrotaan vedenkulutuksesta, kierrätysasioista, energian säästämiseen liittyvistä asioista ja liikkumisesta. Kannustamme pelaajia julkisen liikenteen käyttäjiksi ja suosimme kimppakyytejä harjoittelu ja ottelumatkoilla. Ympäristöasiat ovat näkyvästi esillä joukkueiden pelisäännöissä ja jokapäiväisessä toiminnassamme.
Seuralle nimetään ympäristötyön vastaava henkilö.

Lisätietoa ja linkkejä>>